Home

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Ik ben Marlot, een Groningse zangeres en liedjesschrijfster. Al van jongs af aan leef ik met muziek. Eerst vooral luisteren, later door piano te spelen en toen ik groot was, ging ik mijn eigen muziek maken. Ik zing het liefst in het Nederlands, de taal waarin ik me het beste kan uiten en de verhalen die ik zo graag vertel, het beste kan vertellen. In 2015 speelde ik mijn eerste muzikale theatervoorstelling, daarna heb ik veel muziek gemaakt met mijn band. Op dit moment schrijf ik aan een tweede theatervoorstelling, treed ik regelmatig op en ben ik koorleider van koor ODD in Onderdendam. Mijn muziek kenmerkt zich door de herkenbaarheid, het verhalende en uiteraard de Nederlandse taal.

Op deze site vind je meer informatie over mijn muziek en optredens. Natuurlijk ben ik ook te boeken, stuur daarvoor een mail naar mail@marlotmuziek.nl.

Liefs, Marlot