Voorstelling

Liedjes over (van) alles is een muzikale theatervoorstelling over ‘gewone’ mensen. Tijdens een wandeling door de stad Groningen komt Marlot mensen tegen die de inspiratiebron zijn voor de liedjes uit de voorstelling: een oudere heer die verlangt naar zijn vrouw, een zwangere moeder die uitkijkt naar de geboorte van haar kindje, een jong verliefd stel dat met vertrouwen de toekomst tegemoet gaat, de bazin van een stuurse hond, een ruziënd koppel. Een prominente plaats is gereserveerd voor misschien wel het belangrijkste personage van de voorstelling: de prachtige stad Groningen.

De liedjes worden gezongen in het Nederlands, waarbij Marlot zichzelf begeleidt op piano. Daarnaast wordt zij op snaarinstrumenten begeleid door Bert Heikema. De voorstelling duurt ongeveer twee uur.

15-05-2016 VJC MBG 2016-7215