Samenwerkingen en media

‘Lopen door de nacht’. Tekst: Marlot, Muziek: Marlot en Michel Wijninga. Productie: Flexrecords (www.flexrecords.nl)

Met veel plezier mag ik leiding geven aan ODD: een zanggroep bestaande uit acht zangers en zangeressen. ODD kenmerkt zich door humor en een verrassend, maar toch herkenbaar repertoire. Op 14 maart 2020 zullen we met twee eigen liedjes deelnemen aan het Grunneger laidjesfestival.

In samenwerking met een aantal zeer getalenteerde muzikanten heb ik in 2019 een aantal liedjes opgenomen en optredens verzorgd (waaronder bij Radio Noord). Bekijk de YouTubelinks hieronder. Op gitaar: Jan-Peter Siegel, basgitaar: Hans Elmers, toetsen: Chris van de Werfhorst, percussie: Ron Komduur. Gitaar: Jan-Peter Siegel, basgitaar: Hans Elmers, toetsen: Chris van de Werfhorst, percussie: Ron Komduur